Aineisto-ohje

Yleistä

Kuvien (bittikartta) resoluution tulee laadukkaassa painotyössä olla vähintään 300 dpi, sekä koon vähintään 1:1 painettavan koon kanssa.

Tiedostot voivat olla pdf-, psd-, cdr-, eps-, ai-, tiff- tai jpg-muotoisia. Älä käytä tekstinkäsittelyohjelmia (esim. Word) painoaineiston muodostamisessa, sillä ne eivät nimensä mukaisesti ole tarkoitettu kuin tekstinkäsittelyyn.

Tiedostot voivat olla rasteri- tai vektorimuotoisia, mutta käytännössä parhaaseen lopputulokseen päästään vektorimuotoisesta grafiikasta (edellyttäen että kyse ei ole esim. digikameralla otetusta kuvasta, joka on aina rasterikuva). Vektorigrafiikkaa tukevia ohjelmia ovat mm. CorelDRAW, Adobe InDesign ja Adobe Illustrator.

Katso alapuolelta esimerkkikuva, josta näet vektorin ja bittikartan eron. Bittikartan tunnistaa myös siitä, että kun kuvaa suurentaa, sen laatu heikkenee. Vektorikuva pysyy aina terävänä.

Roll Upit

Voit ladata pdf-muotoisen aineisto-ohjeemme Roll Uppeihin tästä.

Muistathan tehdessäsi aineistoa, että vuodan alareunasta noin 5 cm jää piiloon telineen sisälle, joten kuvia tai tekstiä ei kannata sijoittaa aivan alareunaan.

Paitapainatukset

Ensisijaisena aineistona parhaiten toimivat vektortigrafiikka pdf, ai, eps, jos näitä ei ole saatavilla toimita kuva/logo/teksti siinä muodossa kuin se on. Olemme yhteydenssä miten asiassa voidaan parhaiten edetä parhaan lopputuloksen saamiseksi. 

Brodeeraukset

Brodeeraukseen kelpaa ainoastaan vektorikuvat. Mikäli haluat merkkaukseen vain pelkän tekstin, ilmoita haluamasi kirjasintyyli meille, niin voimme valmistaa aineiston puolestasi.

Paperityöt (käyntikortit, kirjekuoret yms.)

Aineistoksi mieluiten pdf-tiedosto. Kuvien tarkkuus on oltava vähintään 150 dpi jotta saadaan hyvä painojälki. Suunnittelemme myös käyntikortin tarpeidesi mukaan! Kysy tarjousta info@promostyle.fi

Kynäpainatukset

Aineistoksi mieluiten pdf-tiedosto. Aineiston on oltava aina vektorimuodossa saadaksemme mahdollisimman hyvän painojäljen.

Kynäpainatuksen painoala voi vaihdella kynän mallin mukaan, mutta yleensä painoala on noin 45mm.

Aineiston toimitus

Voit toimittaa aineiston meille sähköpostitse osoitteeseen info@promostyle.fi

Voit myös toimittaa meille aineiston fyysisellä medialla (CD/DVD, USB-tikku yms.) osoitteeseen:

PromoStyle.fi
Väinänniementie 47
63910 Inhan Tehtaat

Palautamme levyt ja muistitikut asiakkaalle tilattujen tuotteiden mukana.