Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan 2-3 viikon sisällä tilauksesta.

Tilaajan tulee antaa selvät ohjeet tilauksen yhteydessä painatukseen littyvistä toiveista ja sisällöstä. Valmistamme tilaajelle kuvavedoksen tuotteesta, jonka tilaaja hyväksyy. Tilaajan hyväksyttyä vedoksen ja suoritettua maksun valitsemansa maksutavan mukaan aloitetaan toimitusajan laskeminen siitä.

Tuotteilla, jotka valmistetaan yksilöllisellä tilaajan toivomalla merkkauksella ei ole palautusoikeutta, jos tuote ei muuten vastaa tilaajan odotuksia. Reklamaation voi ainoastaan tehdä painovirheestä, joka poikkeaa kuvavedoksesta. Jos tuotteessa havaitaan kuitenkin 14 päivän aikana tekninen tai mekaaninen virhe, niin silloin tuotteet vaihdetaan ensisijaisesti uusiin ehjiin tuotteisiin.

Ilmoitamme mahdollisista viivytyksistä jos näyttää siltä, että toimitusaika ylittää kolmen viikkoa.

Tilaukset on mahdollista maksaa Checkout palveluntarjoajan maksutavoilla, jotka käsittävät yleisimmät verkkopankkimaksutavat. Toinen luotettava maksutapa on Paypal, joka sisältää myös luottokorttimaksut, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express ja Discover. Kolmantena maksutapana on laskulla maksu, joka tarkoittaa ennakkomaksua tilisiirtona. Tilaus etenee siitä kun lähettämämme kuvavedos painatuksesta on hyväksytty ja maksusuoritus näkyy tilillämme.

Luottokortin tiedot eivät välity meidän tietoon vaan ohjautuvat suoraan suojatulla yhteydellä maksunvälittäjän järjestelmään.

Verkkokaupastamme tilaaminen on turvallista ja ongelmatilanteissa vastaamme nopeasti kysymyksiinne. Voitte lähettää meille sähköpostia osoitteella info@promostyle.fi